Diéta Könnyedén II.

 
 

 

Diéta Könnyedén II.

A Diéta könnyedén I. kiadványban számtalan recepttel segítettük az ételérzékenységben szenvedőket, fogyni vágyókat, életmódváltókat.

 

Mindenkinek nagyon-nagyon szépen köszönjük a visszajelzéseket, ötleteket, segítő véleményeket, pozitív fogadtatást!!!

 

            Az első kötet sikeressége után, illetve a kapott visszajelzések és észrevételek alapján készül a Diéta Könnyedén II. kiadása, melyben ezúttal a várandós anyukákra, kisbabákra, kisgyermekes családokra gondoltunk.

 

Hamarosan megjelenő receptgyűjteményünkben 90 receptet kínálunk a kismamáknak várandósságuk alatt és után, hozzátáplálást segítő ízletes ételeket javaslunk a csöppségeknek, egészséges fogásokat készíthetünk süthetünk-főzhetünk kicsiknek-nagyoknak, illetve kisgyermekekkel közösen elkészíthető egyszerű és villámgyors finomságok receptjeit is megtalálja a Kedves Olvasó!

 

A receptek mellett gyakorlati tanácsok, remek tippek, hasznos tudnivalók és jól használható bevásárló lista is segíti a helyes életmód kialakítását.

 

Praktikus, gyorsan elkészíthető, egyszerű, ám mégis változatos és rendkívül egészséges ételeket kínálunk mindazoknak, akik odafigyelnek egészségükre, családjuk étrendjére, a legkisebbektől a nagyobbakig.

 

            Az egészséges életszemlélet alapjait nem lehet elég korán kezdeni, életmódot váltani azonban soha nem késő. Fogadják és forgassák hamarosan megjelenő kiadványukat nagy szeretettel.

Jó egészséget kívánunk!

 

A kiadvány várhatóan 2018 március közepén jelenik meg 990 Ft-os áron (plusz 565 Ft postai költség), melyet kérésre nagy szeretettel dedikálunk. 2018. 02. 20-tól már előrendelésre is van lehetőség!

Korlátozott példányszámban (17 db) még kapható a Diéta könnyedén I., 700 Ft-os áron.

A Diéta könnyedén I. és II. együttes megrendelése esetén meglepetés ajándékot küldünk, s a második kiadvány postai költségét átvállaljuk! A rendelésének megfelelő összeget szíveskedjék át utalni a tamási Hungaria Takaréknál vezetett 70900086-10003262-es számlaszámra átutalni.

A Diéta könnyedén I. és II. megrendelhető az ormenyijanos@gmail.com email címen!

További kiadványok: gasztronómiai füzetek, természetgyógyászati írások, helytörténeti olvasnivaló, életrajzok, kalendáriumok, fotók és számos információ: 

https://ormenyi.hu/

Örményi Könyvek! - "Csak az ember olvas"

 
 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode