Sült pulykacomb franciasalátával

Sült pulykacombszeletek, franciasalátával

 
Megmossuk a combokat, majd leitatjuk őket. Sózzuk-borsozzuk-fűszerezzük, kézzel jól összedolgozzuk a pácot a combokon, majd pár órára félretesszük.
Kókuszzsírral megkent hőálló tálba vagy tepsibe helyezzük, a tetejüket megszórjuk fűszerekkel, és kb. 1 dl vizet öntünk alá.
Lefedjük, és előmelegített sütőbe tesszük. Fólia vagy fedő alatt 25 percig sütjük, majd fólia nélkül puhára pároljuk.
A húst hidegen is felszeletelhetjük s úgy is tálalhatjuk.
 

Franciasaláta:

Nálam ez általában maradék "mitkezdjekveled" párolt zöldségekből, vagy friss zöldségekből készül, maradék sajttal, felvágottal, almakockákkal, kefírrel vagy joghurttal leöntve, sóval, petezselyemmel, pici citromlével, majonézzel, kis túróval vagy egyéb sajtkészítménnyel összekeverve.

Jó étvágyat! :)

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode