Anyukám nyírfacukros cseresznyelevese

Én megmondtam már, hogy Anyának kéne blogot írnia és nem nekem... Levesekben (is) verhetetlen :)

 

A mai forró júniusi napon futottam reggel 8 km-t, aztán oviba vittem a nagyfiam, bevásároltam, befizettem egy halom csekket a postán, egy csomót futkoztam a pici fiam után a játszótéren, már 9 órakor 40 fok volt árnyékban...itthon még ment a sütő délelőtt, főztem, takarítottam-mostam-teregettem és most végre ebéd utáni nyugalom és csendes pihenő... 

Én pedig kiveszem ezt a jéghideg csodát a hűtőből...

Nem tudok mit mondani. :)

Köszi Anyu!!!

 

 

Az Anyukám nyírfacukros cseresznyelevese

(Receptet természetesen lediktáltattam vele telefonban)

Felteszel vizet főni, beledobsz szegfűszeget, fahéjat, citromhéjat, majd a magozott cseresznyét, pici citromlevet, vaníliát és ízlés szerinti édesítőt.

Ezután 1 dl tejben (vagy aki nem fogyaszthat, annak magtejben) elkeversz vagy összerázol shakerben egy vaníliás pudingport, s a leveshez öntöd, főzöd, kóstolod, hűlni hagyod. :) 

Vittem magammal melózni :)

 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode