Húsos zabpalacsinta

 

Húsos zabpalacsinta

 

Húsos töltelék:

Fél kiló zsírszegény darálthúst pici kókuszzsíron megfonnyasztott hagymán megpirítasz, majd a tűzről levéve sóval, borssal, pirospaprikával megszórod, pici vizet aláöntesz és megpárolod.

 

Palacsinta:

150 ml langyos vizet, 1 tojást, 50 g zabpehelylisztet és csipet sót csomómentesre keverek, 10 percet állni hagyom, majd kókuszzsírral kikent teflon vagy kerámia serpenyőben, lassú tűzön mindkét oldalát átsütöm.
Én vastagabb palacsintákat készítettem, azt kicsit könnyebb volt megfordítani.
 
A darált húsos töltelék lehet "natúr", de tehetsz hozzá sűrített paradicsomot, pestot, a kedvenc fűszereidet, bármit. :)
 
Jó étvágyat :)
 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode