Sült pulykacombfilé rizzsel, zöldkörettel
Sült pulykacombfilé rizzsel, zöldkörettel
https://dietaenigyszeretlek-hu.webnode.hu/finomsagaim/husos-etelek/sult-pulykacomb-franciasalataval/
Ui.: Engem Anyám így tanított meg rizst főzni:
(ne röhögj, ezt is meg kell tanulni, nemcsak zacskós rizs létezik a világon)
A rizst forró kókuszzsírra öntjük és pirítjuk, ha "zörög", az a jó. :) Amíg kavargatod, bekapcsolod a vízforralót. Amikor kissé üvegesre pirult a rizs, akkor felöntöd forró vízzel, hogy épp ellepje (én utálom ezt a részt, óriási gőzfürdőt szoktam csinálni) majd kicsit kevered, főni hagyod és a végén lekapcsolod a gázt, fedőt teszel rá és hagyod megpuhulni.
(Ha főzés közben kell, pótold a forró vizet)