Többbféle módon elkészített-megtöltött padlizsán - ahogy én szeretem :)

 

Gombával töltött padlizsán

Egy padlizsánt megmosunk (én nem szoktam meghámozni), hosszában félbevágunk, belsejét kivájjuk, megsózzuk és sütőben kb. 15 percig fólia alatt elősütjük- puhára pároljuk.

Amíg a padlizsán megpuhul, egy kisebb fej hagymát pici kókuszzsíron megdinsztelünk, rádobjuk a gombát, fedő alatt puhára pároljuk.

A megpárolt padlizsánokat kivesszük a sütőből, megtöltjük a gombás töltelékkel, megszórjuk sajttal s készre sütjük.

Friss salátával kínáltam, de más köret is kiválóan illik hozzá.

 

Lehet ezt "olaszosan" is:

Paradicsommal, gombával töltve, sajttal megszórva, cukormentes ketchuppal tálalva.

 

Vagy gombás-tejszínes módon sok sajttal :)

 

 

Jó étvágyat :)

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode