Mákos-almás-habos sütemény

 
 
 
Mákos-almás habos süti
 

(kisebb adagnyi)

Hozzávalók, elkészítés:

 

Tészta:

4 tojás sárgája

5 dkg darált dió

10 dkg darált mák vagy zsírtalanított mákliszt

fél cs. sütőpor

édesítő

 

Almás réteg:

Reszelt, párolt alma, fahéj, édesítő, citromlé, útifű maghéj

 

Ribizlis réteg:

ribizli, édesítő (más gyümölcs is lehet)

 

Tetejére:

4 tojás fehérje

citromlé

5 dkg darált mák

 

Összeállítjuk a tésztát: sárgáját habosra verjük majd elkeverjük a többi hozzávalóval.

Elősütjük.

Erre megy az almás réteg, majd a ribizlis, majd a sütés végén a tojások fehérjéből, édesítőből, mákból, citromléből felvert habot sütjük rá.

Édesítőt sem használtam, szinte alig, habkönnyű, lisztmentes, finom :)

 

Ezt a terméket használtam:

Dia-Wellness "Negyedannyi-Ugyanannyi" Cukorhelyettesítő 

 

 

A hozzávalókat megtaláljátok egy helyen, kedvező áron a Diétás-Ételek-Webshopban!

 

Diétás Ételek Webshop

 

 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode