Zöldséges omlett

 

Zöldséges omlett

tojás

 tej

zöldségek vegyesen

sonka darabokra vágva

só ízlés szerint

bors ízlés szerint (frissen őrölt)

1 csokor snidling

5 ek napraforgó olaj

Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd beletesszük az összevágott zöldségeket és fedő alatt, lassú tűzön, megpároljuk őket.
Közben a tojásokat felverjük a tejjel, sóval, borssal, mintha rántottát készítenénk.
A megpárolt zöldségekre ráöntjük a felvert tojásokat.
Tálaláskor meghintjük felaprított snidlinggel, petrezselyemmel, szórhatunk rá sajtot is.

 

Készítettem sokszor a sima változatot is:

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode