Kókusztejszínes csirkemell, csicseriborsó tésztával

 
Csicseriborsótészta, "tejszínes" csirkével
 
Nagyon szeretem a tésztákat. Miért is mondanék le róla?
Fantasztikus csicseriborsó tésztát kóstoltam. :)
 
A tésztát a szokásos módon megfőztem (vigyázat a diétás tészták nagyon hamar megfőnek!) majd elkészítettem a ragut.
Csirkemellet megmostam, kockákra vágtam, majd kókuszolajon előzőleg megdinsztelt hagymára borítottam és fehéredésig pirítottam, majd fedő alatt pici vízzel puhára pároltam.
Közben jöhetnek a fűszerek: só, bors vagy fehérbors, zöldfűszerek vagy csirkefűszer és a végén kókusztejszínnel vagy kókuszos főzőkrémmel (de rizskrémmel, zabkrémmel is finom) összerottyantottam.
 
Tésztával tálaltam, ízlett. :)
 

 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode