Bolognai NoCarb
Bolognai NoCarb módra
Veszel fél kiló darált húst. Én a magam részéről 7% zsírtartalom alatti pulyka- vagy sertéshúst szoktam, ezt kókuszzsíron megdinsztelt hagymához adom és átpirítom.
Felöntöm kis vízzel, készre párolom-főzöm, majd hozzáadok egy sürített paradicsomot, felszeletelt friss paradicsomot ízlés szerint, majd a fűszereket, úgy mint: oregánó, vagy pizzafűszer, só, pici bors, petrezselyem.
Tehetsz bele gombát is, ha úgy szereted. :)
Tálaláskor sós - olívaolajos vízben kifőtt NoCarb szélesmetélt tésztával kínálom, cukormentes ketchuppal locsolom meg, pici tejfölt kanalazok rá, mert úgy szeretem és csökkentett zsírtartalmú reszelt sajttal megszórva tálalom. :)
Nagyon-nagyon-nagyon szeretem a tésztákat és örülök, hogy büntetlenül, egészséges, diétás verzióban is elkészíthetem, méghozzá pillanatok alatt, NoCarb tésztával akár késő esti vacsorának is. :)
Ma pont így teszek. :)
Ismered a NoCarb termékeket?
Bővebben a termékekről:
https://www.szenhidratmentesteszta.hu/nocarbnoodle.html