Egészséges kávécsodák

 

Kicsit túlozva, elmondhatjuk, hogy az egész világ kávézik. 

 

A kávéfogyasztási szokásaink különbözőek, de abban egyetértünk, hogy egy kellemes aromájú, frissen főzött, gőzölgő kávé megmelengeti a lelkünket télen, egy hideg jegeskávé felfrissít nyáron, energiát ad a szürke hétköznapok robotjában, pár percnyi kényeztetés a rohanó világban, szokás, rituálé, szieszta. Akár egyedül kortyoljuk, akár társaságban fogyasztjuk, akár egy álmosan induló reggelt indítunk vele, akár egy délutáni szieszta részeként élvezzük, abban egyetérthetünk, hogy igazi kényeztetésképp hat a lelkünkre, testünkre.

A mértékletes kávéfogyasztás harmóniában van az egészséges életmóddal, része az életünknek, összeegyeztethető a diétákkal, több kutatás pedig megrősítette már az elmúlt években a kávéfogyasztás szervezetre gyakorolt jótékony hatásait. Nem mindegy azonban, hogy milyen kávézási szokásaink vannak, hogyan iszunk egy csésze feketét, krémes kávét, habos capuccinot, hosszúkávét.

Ha fontos Neked, hogy a kávézást egészségesebb szintekre emeld és tenni szeretnél az egészségedért, akkor szeretettel ajánlom a DXN Ganodermás kávécsodáit, melyeket volt szerencsém megkóstolni!

 

Mi az a Ganoderma?

Felkeltette az érdeklődésem, utánaolvastam: a Ganoderma valójában egy "gyógynövény", mely növeli a szervezet öngyógyító képességét, vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, immunrendszer-erősítő és még sorolhatnám.

Az egészséges és diétás életmódba kiválóan beépíthető, ajánlható, hiszen a Ganoderma gyógygomba csökkenti a vércukorszintet, a koleszterin és szabad zsírok mennyiségét, visszaállítja a hasnyálmirigy működését.

Az ízletes kávék között találunk krémes cukormentes, kellemes aromás fajtát, erősebb feketét, instantot, kávépárnát, gyerekeknek kakaót.

 

Kisfiam egy finom és egészséges gyermek-kakaóval indította a reggelt (még persze pizsamában).

Nagyon ízlett Neki :)

 

 

Kedvencem a cukormentes krémkávé, zamatos, finom, kellemes aromájú, ízletes. 

Szeretem! :)

 

Dániel mindenkinek szívesen segít, akinek kérdése van a DXN egészséges, ganodermás kávéival kapcsolatban.

 

https://www.e-kavehaz.com/

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode