Spenótfőzelék főtt penne tésztával

 

Spenótfőzelék:

Megmossuk a spenótleveleket, majd leforrázzuk, villával kivesszük, félretesszük. Másik edényben kb. 4 evőkanál diétás liszt-olaj és 1 fokhagyma keverékéből rántást készítünk, 1-2 dl hideg tejjel felöntjük és ebbe tesszük a spenótleveleket. Turmixolhatjuk, de össze is vághatjuk. (aki jobban szereti úgy, egészben is hagyhatja a spenótleveleket)

Pici sóval, borssal, vegetával készrefőzzük, tejjel lehet állítani a kívánt sűrűségen, kb. 5 percig kell forralni, folyamatos keverés mellett.

Kifőtt diétás tésztával, sajttal, vagy keménytojással, tükörtojással, fasírttal, húsokkal, bundáskenyérrel tálaljuk.

 

Én ezt a terméket használtam:
 
Dia-Wellness - 50% lisztkeverék
Dia-Wellness Pennetészta
 
 
 

 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode