Sült csirkemell, párolt sütőtökkel

 
Sült csirkemell, párolt sütőtökkel
 
A csirkét a szokott módon elkészítjük.
 
Megmossuk, szárazra töröljük, csíkokra vágjuk, fűszerezzük (ízlés szerint: só, bors, zöldségek, zöldfűszerek, cukormentes csirkefűszer, hagyma, fokhagyma...stb.)  serpenyőben forró kókuszolajon "hirtelen" lepirítjuk, majd fedő alatt puhára pároljuk (ha szükséges, pici vízzel pótolva), s végül fedő nélkül készresütjük.
 
A sütőtököt megpucoljuk, kockákra vágjuk, s sütőben sóval megszórva, olívaolajjal meglocsolva, puhára pároljuk-sütjük.
 
A csirke nemcsak sütőtökkel finom, olvass tovább:
 

 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode