Túró alapú torta, savanykás almakrémmel
Túró alapú torta, savanykás almakrémmel
Hozzávalók, elkészítés:
Alaptészta:
25 dkg zsírszegény krémesebb túró, 1 tojás, édesítőszer ízlés szerint, 2-3 púpozott evőkanál zabkorpa
A túrót, a tojás sárgáját, édesítőt és zabkorpát összekeverjük, majd a végén hozzáforgatjuk a pici sóval keményre felvert tojáshabot, (szilikonos, vagy zsírozott-lisztezett vagy sütőpapírral bélelt) tortaformába tesszük, majd sütjük.
Almakrém: Almát édesítővel és fahéjjal megpárolunk, pépesítjük, s a megsütött és kihűlt túrós masszára öntjük, hűtőben pihentetjük.
Tetejére: kockázott, fahéjas almadarabokat tettem
Ezt a terméket használtam:
Dia-Wellness "Negyedannyi-Ugyanannyi" Cukorhelyettesítő
Az édesítőszert, zabkorpát és egyéb diétás, egészséges hozzávalót megtaláltok egy helyen, kedvező áron Szafi barátnőmnél, a Diétás-Ételek-Webshopban!
https://www.dietas-etelek-webshop.hu/