Rántott pulykamell, rozmaringos édesburgonyával, párolt cukkinivel

Mindent egyszerre sütök sütőben, fél óra meló, olajszag nélkül.
 
 

Rántott pulykamell, rozmaringos édesburgonyával, párolt cukkinivel

A pulykamellet mosom, szárazra törlöm, majd szeletekre vágom, kiklopflom és sózom.

A szeleteket először felvert tojásba, majd cassava darába forgatom és SÜTŐBEN (!) olívaolajjal meglocsolva ropogósra sütöm.

Viszlát olajszag.

 

Köretek:

Édesburgonyát meghámozunk, tetszőleges formákra, hasábokra, karikákra vágjuk, olívaolajjal meglocsoljuk, sózzuk és rozmaringgal megszórva a hús mellé tesszük a sütőbe.

Egy-két cukkinit meghámozunk, felszeletelünk, sózunk és betesszük a husi-édesburgonya kombó mellé a sütőbe.

Ezzel kész is vagy :)

Ha nagyon pöpec akarsz lenni, tegyél a sütőbe egy jénai tálnyi bepácolt csirkecombot is, nekem még az is befért a többiek mellé, így lett kétféle husi és kétféle köret, elvan minden magában a sütőben, néha ránézel, átkevered, sok dolog nincs vele.

Tálalod, majd a maradékot dobozolod :)

 

 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode