Zabkorpás császármorzsa

 

Gyors császármorzsa 

(kis adag)


Hozzávalók:


• 1 tojás
• 1 dl tej
• édesítő ízés szerint (tudom sokan utáljátok ezt a mondatot, de higgyjétek el, számít milyen édesítőt használsz, annak mekkora az édesítőereje és milyen édesen szereted az adott ételt)
• zabkorpa
• 1 csipet só
• 1 citrom reszelt héja
• 2 evőkanál kókuszolaj


Elkészítés:


1 egész tojást elkeverünk 1 dl tejjel, az édesítővel és sóval, a reszelt citrom héjával. Annyi zabkorpát teszünk hozzá, hogy palacsintatészta sűrűségűvé váljon. Körülbelül 1 órán át szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd egy serpenyőben az olajat megmelegítjük és ráöntjük a keveréket, időnként megkeverjük, amíg morzsákra esik szét. 

Cukormentes lekvárral kínáljuk.

 

Készítettem hagyományos és diétás változatot. Na melyik melyik?

 

Ezt a terméket használtam:

Dia-Wellness "Negyedannyi-Ugyanannyi" Cukorhelyettesítő 

 

A hozzávalókat megtaláljátok egy helyen, kedvező áron a Diétás-Ételek-Webshopban!

https://www.dietas-etelek-webshop.hu/

Diétás Ételek Webshop

 

 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode