Stefánia vagdalt

 
 
Stefánia vagdalt
 
Nagyon egyszerű, s mégis mutatós húsfeltét, tényleg!
 
Pulykadarálthúst vettem, zsírszegényet. (7% alatti zsírtartalom)
Ehhez adtam 1-2 tojást, sót, borsot, majorannát, petrzselymet, kis kókuszzsírt, némi fokhagymaport és még azokat a fűszereket amik a kezembe akadtak, s úgy gondoltam, nem rontják el. :)
 
Téglalap alakú szilikon sütőformába tettem, majd 3 db kb. félkeményre főzött tojást "ástam el" benne.
 
Sütőben megsütöttem, légkeverésen 180 fokon, majd felső pirításon, amíg szép ropogós nem lett a teteje.
 
(Mellette "véletlenül" egy csirke is sült a sütőben és annak a szaftjával is locsolgattam)
 
A hűtőtakarítás jó dolog. :)
Jó étvágyat!
 

 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode