Pudingos-gyümölcsös zabpalacsinta
Vaníliapudinggal, gyümölccsel töltött zabpalacsinta
(liszt-tej és cukormentes verzióban)
Tészta: 3 evőkanál zabpehelylisztet, egy tojást, pici kókuszolajat, kevés kókusztejet, vizet és csipet sót palacsintatészta állagúra kevertem, majd kókuszolajon két szép vastag palacsintát sütöttem.
Egyiket zöldségekkel töltöttem meg, másikat édesen készítettem.
A zöldséges töltelék: párolt zöldség mix, só, petrezselyem, pici hagyma, fűszerek.
A palacsintát kevés cukormentes majonézzel kentem meg, majd erre halmoztam a zöldségeket és félbehajtottam.
Pudingos-gyümölcsös töltelék: Vaníliapudingot készítettem és meggyet, barackot halmoztam a tetejére, majd feltekertem és csokiöntettel (natúr kakaópor, édesítő és forró víz) tálaltam.