"Gyúrós" császármorzsa tömegnövelőknek

Gyúrós császármorzsa tömegnövelőknek
(A Férjemnek gyakran csinálok edzés után 1-2 adaggal)
Hozzávalók:
Zabpehely
Zabkorpa
Előzőleg pár percre tejbe beáztatott búzadara
1 tojás
méz vagy édesítő
Egy adag proteinpor
Gyümölcsös müzlikeverék (elhagyható)
Tej
Vanília
Reszelt citromhéj
mazsola, annak, aki szereti
A hozzávalókból palacsintaszerű tésztát keverünk, majd kókuszzsírral kikent tapadásmentes serpenyőben kisütjük, morzsákra vagdaljuk.
(Általában megvárom, amíg sütés alatt egy "kérget" kap az alja, majd elkezdem vagdosni, keverni, míg végül morzsákra nem esik szét)
Baracklekvárral tálaljuk.
Férjem szerint laktató, finom.
(Ő nem szereti "közvetlenül" a zabpelyhet, joghurtba, proteinturmixba keverve sem, és sajnos a zabkását sem, ezért próbálom olyan formában elkészíteni a zabot, pl. sütibe, császármorzsába sütni, ahol annyira nem érzi a zab ízét-állagát, ez a recept ízlett neki)