Stefánia vagdalt

Stefánia vagdalt
Nagyon egyszerű, s mégis mutatós húsfeltét, tényleg!
Pulykadarálthúst vettem, zsírszegényet. (7% alatti zsírtartalom)
Ehhez adtam 1-2 tojást, sót, borsot, majorannát, petrzselymet, kis kókuszzsírt, némi fokhagymaport és még azokat a fűszereket amik a kezembe akadtak, s úgy gondoltam, nem rontják el. :)
Téglalap alakú szilikon sütőformába tettem, majd 3 db kb. félkeményre főzött tojást "ástam el" benne.
Sütőben megsütöttem, légkeverésen 180 fokon, majd felső pirításon, amíg szép ropogós nem lett a teteje.
(Mellette "véletlenül" egy csirke is sült a sütőben és annak a szaftjával is locsolgattam)
A hűtőtakarítás jó dolog. :)
Jó étvágyat!