Csirke párolt almával

 

A csirkét alaposan megmossuk, besózzuk, fűszerezzük, (ki amivel szokta - szereti) pl. só, bors, petrezselyem, kakukkfű, cukormentes csirkefűszer vagy cukormentes vegeta, vagy bármi...(én mindig a sütés előtti nap fűszerezem és pácolom a húst, egy napot állni hagyom a hűtőben, másnap pici kókuszzsírral kikent tepsiben vagy jénaiban megsütöm.

Szerintem finomabb, ha egy napot pihen a pácban, arról nem is beszélve, hogy előre el lehet készíteni, időt spórolok vele. 

A sütés végén teszem hozzá a cikkekre vágott almát, nagyon hamar megpárolódik, megpuhul, s hihetetlenül finom a kettő együtt! :)

 

Sütés közben...

Párolt aszalt szilva is mehet hozzá :)

 

A család tömegnövelő tagjainak rizzsel tálaltam. :)

 

Kókuszzsírt és egyéb egészséges hozzávalót megtaláltok egy helyen, kedvező áron a Diétás-Ételek-Webshopban!

https://www.dietas-etelek-webshop.hu/

Diétás Ételek Webshop

 

 

Elérhetőség

dietaénigyszeretlek.hu

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode