Csirke párolt almával
A csirkét alaposan megmossuk, besózzuk, fűszerezzük, (ki amivel szokta - szereti) pl. só, bors, petrezselyem, kakukkfű, cukormentes csirkefűszer vagy cukormentes vegeta, vagy bármi...(én mindig a sütés előtti nap fűszerezem és pácolom a húst, egy napot állni hagyom a hűtőben, másnap pici kókuszzsírral kikent tepsiben vagy jénaiban megsütöm.
Szerintem finomabb, ha egy napot pihen a pácban, arról nem is beszélve, hogy előre el lehet készíteni, időt spórolok vele.
A sütés végén teszem hozzá a cikkekre vágott almát, nagyon hamar megpárolódik, megpuhul, s hihetetlenül finom a kettő együtt! :)
Sütés közben...
Párolt aszalt szilva is mehet hozzá :)
A család tömegnövelő tagjainak rizzsel tálaltam. :)
Kókuszzsírt és egyéb egészséges hozzávalót megtaláltok egy helyen, kedvező áron a Diétás-Ételek-Webshopban!
https://www.dietas-etelek-webshop.hu/